#

 

 

Szolgáltatások

Balatonszepezd igazán különleges szálláshelye a Sir David Balaton Kastély.

A Balaton északi partján az egyetlen kastélyszálló, amely balatoni panorámával rendelkezik és ilyen közel van a Balaton parthoz.

A kastélyszálló lakosztályaiból nagyon szép a kilátás a Balatonra.A kastély tornyából pedig az egész vidék teljes panorámája látható.

Vendégeink részére otthonos balatoni panorámás lakosztályok és kényelmes standard szobák biztosítanak kellemes pihenést.A kastélyszálló lakosztályait azoknak a Vendégeinknek ajánljuk, akik pihenéssel, a panoráma nézésével, olvasással, festéssel, nagy alvásokkal szeretnék tölteni idejüket.Szobáinkat pedig az aktív programok kedvelőinek, akik az alváson kívül minimális időt töltenek a szobában.

A szálloda zárt őrzött parkolóval rendelkezik, amelynek használatát az árak tartalmazzák.Kerékpárral, motorral érkező Vendégeink is biztonságban tudhatják járművüket.A tároláshoz egy garázs áll rendelkezésre.

A Sir David Balaton Kastély színes programokat ajánl és szervez igény szerint a szálloda vendégeinek.Recepciós kollégáink reggel 8 órától este 11 óráig állnak rendelkezésére és segítenek megszervezni szabadidős programját. Nagyszerű kirándulási lehetőségeket kínálnak, köztük a kerékpározók részére útvonaltervezéssel a Káli Medencében és a környező balatoni településeken.

Pihenéshez, kikapcsolódáshoz ideális a kastély parkja, melyhez a parkban lévő medence nyújt felfrissülést. A strandolást igénylők pedig a kastéllyal szemben lévő strandon fürödhetnek és napozhatnak.

Aktív pihenést kedvelőknek ajánljuk a természetjárást és sétákat a kastély mögött lévő erdőben, de kerékpározás, lovaglás, teniszezés és sok más program nyújt felejthetetlen emlékeket ezen a gyönyörű vidéken.Miközben a környező vidék szépségeivel kényezteti Önt, lehetőséget kínál, hogy élvezze a környékre jellemző ízeket, finom helyi ételeket és borokat.

Pihenjen a Sir David Balaton Kastélyban és felejtse el a rohanó világot! 


5 km-es körzeten belül megtalálható szolgáltatások:
Fodrászat, kozmetika, Szolárium, Szauna, Teniszpálya, Lovaglás, Bár, Diszkó, Internetkávétó, Cukrászda, Újságos, Tekepálya, Biliárd terem,

18 lyuku Golfpálya (15 km)

Nyelvismeret: 
magyar, olasz, angolElfogadott kártyák: VISA, Mastercard, JCB, AMEX

FreeCurrencyRates.com